Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de SC TARGUL CARTII SRL.

 

Contact:

SC TARGUL CARTII SRL
Str Daniel Constantin, nr. 7, parter, camera 2, ap. 1, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 308 17 76
E-mail: contact@targulcartii.ro
Cod Unic de Inregistrare:  RO34029400
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J40/905/2015

 

Adresa de e-mail pentru raportarea incalcarii dreptului de autor sesizata pe site: dpi@targulcartii.ro

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Victor Patrichi trimitand un email la adresa conciliere@targulcartii.ro. Veti primi un raspuns in 24-48 ore.

 

Copyright:

Intregul continut al  site-ului (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) - www.targulcartii.ro  - este integral proprietatea SC TARGUL CARTII SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC TARGUL CARTII SRL a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

Datete personale ale clientilor:

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, numar de carti comandate si titluri, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newslettere si recomandari personalizate pe zona de interes.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC TARGUL CARTII SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete , avem  rugamintea  sa ne informati modificarile. Mai mult, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati expres pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa.

SC TARGUL CARTII SRL garanteaza confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei. nu facem publice si nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Furnizarea de date false sau incomplete este interzisa atunci cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

 

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului accesul, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC TARGUL CARTII SRL.

Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

Pentru crearea unui cont nou pe site-ul www.targulcartii.ro,  clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, proprietarul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita pentru a putea beneficia de promotii sau oferte este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Ne rezervam dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs.

 

Despre comenzi:

Daca comanda a fost facuta inseamna ca ati fost de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu pretul produselor si al transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse).

Comanda minima pentru livrare prin curier rapid este de 10 Lei!

 

Politica de anulare a comenzii

In cazul cumparatorului, anularea comenzii se poate realiza in felul urmator:

  • Cumparatorul anunta anularea comenzii telefonic sau prin e-mail la datele afisate pe site inainte ca produs/produsele sa fie livrate si asteapta confirmarea de anulare din partea firmei;
  • Daca produsul/produsele au fost livrate nu se mai poate anula comanda decat daca se respecta politica de returnare.
  • Odata depasite etapele de mai sus, comanda nu mai poate fi anulata.

In cazul comerciatului (TARGUL CARTII SRL) acesta isi rezerva dreptul de a anula o comanda si de a isi alege clientii, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Astfel TARGUL CARTII SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa anuleze o comanda fie ca produsul nu este in stoc sau pentru orice alt motiv. Comerciantul se obliga sa anunte anularea comenzii, fara a preciza un motiv.

 

Politica de garantie

In conditiile in care cartile expediate au defect de tiparire, lipsa pagini, pagini legate invers, pagini albe, CD defect etc se vor inlocui cu alte carti conforme. In cazul in care cartea are CD atasat si acesta este defect sau nefunctional, schimbarea acestuia se face numai insotit de catre cartea corespunzatoare, aceasta trebuind sa fie in stare buna si fara sa fie completata sau scris pe ea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia. Daca SC TARGUL CARTII SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Garantia se va solutiona in maxim 15 zile calendaristice de la data notificarii.

Plata transportului pentru produsele trimise retur in vederea inlocuirii, in caz de greseli de tipar, reprezinta responsabilitatea SC TARGUL CARTII SRL.

Targulcartii.ro respecta garantia legala de conformitate conform O.U.G. 34/2014.

 

Returnarea produselor

Produsul/produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Acest serviciu de retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta.

Cartile comandate în cadrul campaniei 2+1 nu pot fi returnate individual. Returul va fi acceptat doar sub forma intregului pachet 2+1.

Clientul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate in termen de 14 de zile calendaristice de la receptionarea acestora, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Aceasta data poate fi verificata si demonstrata prin documentele de livrare inmanate de curier. In termenul precizat mai sus, Cumparatorul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv, conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul numai daca acesta este in conditii perfecte pentru a putea fi revandut ca produs nou. Cumparatorul trebuie sa informeze departamentul de Relatii clienti in legatura cu intentia de a inapoia produsul in scris (via e-mail) si sa retuneze produsul la adresa mentionata in e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis clientului, impreuna cu formularul de mai jos. Targul Cartii SRL va returna contravaloarea produsului/produselor repective in contul indicat de client, intr-un termen maxim de 14 zile lucratoare de la primirea produsului returnat de client. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de catre client.

Model de formular de retragere [.doc] [.pdf] / [Formular online]

 

Atentie!

Comenzile sunt rezervate timp de 7 zile lucratoare de la data lansarii.

Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 14 de zile calendaristice.

Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale exista posibilitatea ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. Mai mult, este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site, din terte motive care nu depind de noi (Posta, Curier).

De asemenea, SC TARGUL CARTII SRL nu isi asuma coletete primite in stare deteriorata din cauza proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

 

 

Dispozitii finale:

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

 

Magazinul online www.targulcartii.ro respecta criteriile de preselectie GPEC si a aderat la standardele Trusted.ro.